fbpx

Yoghurt of Kwark

Belangrijke bouwstoffen

Er zitten veel hoogwaardige eiwitten in kwark. Dat zijn eiwitten of proteïnen waar alle negen essentiële aminozuren in zitten. Aminozuren zijn bouwstoffen die je lichaam opbreekt en naar de plek in je lichaam brengt brengt waar ze nodig zijn. Bijvoorbeeld, in je spieren om spierpijn te voorkomen. In kwark zitten al die belangrijke bouwstoffen al bij elkaar.

Kwark of yoghurt

Kwark wordt vaak als een wondermiddel gezien na het sporten, maar is het echt zo bijzonder? Kwark is in ieder geval niet beter voor je herstel dan yoghurt of melk. Het is wel zo dat in een portie kwark de meeste eiwitten zitten. Evengoed zit in een glas melk of een bakje yoghurt ook genoeg eiwit voor je herstel na fysieke inspanning.

Lekker

Kwark of Yoghurt, het is allebei lekker met bijvoorbeeld Granola of Quinoa Pops en vers fruit erin! De Granola van traindevie bevat gezonde ingredienten zoals glutenvrije havervlokken, pecannoten, zonnebloemolie, pompoenpitten, gedroogde veenbessen, appeldiksap, ahornsiroop en kaneel. Quinoa Pops zijn te vinden in de webshop van traindevie.nl en bestaat uit 100% Quinoa en bevat vitamine B1, B6, B9, magnesium, calcium, ijzer, fosfor en zink.

Geniet en eet smakelijk!