WENTELTEEFJES ZIJN EEN ECHTE KLASSIEKER!

RECEPT: WENTELTEEFJES ZIJN EEN ECHTE KLASSIEKER

Wentelteefjes zijn een echte klassieker en altijd goed. Daarom delen we graag ons recept voor herfstige pompoen wentelteefjes met jou!

Benodigdheden:
1 glutenvrij wit brood (Traindevie)
250 ml pure pompoenpuree
4 grote geklopte eieren
160 ml melk
1 theelepel vanille extract
2 eetlepels suiker
1 theelepel kaneel
1/4 theelepel nootmuskaat
olie of boter voor in de pan

Voeg alle ingrediënten (behalve het brood) toe aan een middelgrote kom of ondiepe schaal. Klop dit tot een gladde massa. Verhit een koekenpan op laag tot middelhoog vuur en voeg de olie of boter toe. Dompel een boterham in het wentelteefjes mengsel. Schudt het overtollige beslag er voorzichtig vanaf en plaats de boterham in de pan. Bak deze 2-4 minuten. Herhaal dit met de andere boterhammen tot het mengsel op is. Serveer de wentelteefjes met stroop en slagroom naar smaak. 

Bron: justsotasty.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *