fbpx

Glutenvrije Petit Fours

Heel gemakkelijk zelf te maken voor thuis of een feestje.

Petitfours worden ook vaak geserveerd bij een high tea met tal van andere lekkernijen. Voor een goede presentatie kan je een speciaal petitfour gebakstel gebruiken of gewoon een mooie servies schaal met kleine schoteltjes.

Petitfours zijn vaak niet glutenvrij en met dit makkelijke recept met artikelen uit de webshop van traindevie.nl heb je in een handomdraai een prachtige schaal met glutenvrije petit fours.

Benodigheden vindt je in de webshop van traindevie: 1 brownie GV, 1 tompouce GV/LV/MV en 1 doosje met bokkepootjes GV

Bereiding:

Snij een tompouce in 4 stukken en leg deze op de servies schaal,. Je kan een tompouce gemakkelijk snijden door de “deksel” met de roze fondant er voorzichtig af te halen en met een groot scherp mes in 4 stukken te verdelen. Doe dit voorzichtig met enige kracht. Dit doe je ook met de onderste laag met gele room erop. Daarna leg je de 4 “dekseltjes” weer op de gele room laag, zodat je 4 kleine tompoucen hebt. Daarna snij je de brownie in 6 of 8 stukjes en leg je deze tussen of naast de tompoucen op de schaal. Haal daarna de bokkenpootjes en amandelkoekjes uit het doosje en leg deze ook vrolijk verspreid op de schaal. Je hebt nu een mooie schaal met glutenvrij petit fours die je kan serveren bij de high tea of gewoon bij de koffie of feestje om met z’n allen van te smullen.

Petit Fours Glutenvrij

Je kan je petit fours natuurlijk ook nog uitbreiden met mini brioches, dit zijn kleine glutenvrije koffiekoekjes of glutenvrije aardbeien caketaartjes die je zelf in kleine stukjes kan snijden. Alle producten kan je vinden in de glutenvrije webshop van traindevie.nl.

Geniet en eet smakelijk!