Gezonde glutenvrije bananen-pannekoekjes

Recept voor gezonde glutenvrije bananen-pannekoekjes, in een handomdraai gebakken.

In het weekend eten wij deze bananen-pannenkoekjes vaak als ontbijt, maar je kunt het natuurlijk ook door de week of met de lunch eten. Het is een gezonde maaltijd die je snel en vooral makkelijk kunt maken!

Dit heb je nodig

  • 4 bananen (hoe rijper, hoe beter)
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel gebroken teff
  • een theelepeltje kaneel.
  • een handje frambozen of ander rood fruit

 Bereiding

  1. Prak de bananen en meng deze met de eieren en gebroken teff en kaneel
  2. Verhit een klein beetje olijfolie in een pan
  3. Bak het banaan-ei-teff-kaneel mengsel tot het goudbruin is
  4. Top het bananen-pannenkoekje af met wat rood fruit

Geniet en eet smakelijk!

De glutenvrije bananen-pannekoekjes kan je ook serveren met schijfjes banaan, pecan noten of iets anders zoals jij lekker vindt.

De gebroken teff kan je ook vervangen door teff meel of pops of een ander glutenvrij oergraan die je kan vinden in de webshop van traindevie.

Teff is een volkoren glutenvrij oergraan met heel veel gezonde eigenschappen. Zie ook de blog over oergranen.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp Vraag? WhatsApp ons!