fbpx

OVERHEERLIJK GLUTENVRIJ ETEN TOVEREN OP JOUW BORD? ONZE ULTIEME ‘TRAIN DE VIE’

Glutenvrij eten? Het is een levensstijl of ‘train de vie’, zoals de Fransen zouden zeggen. Je gaat als coeliakiepatiënt namelijk dagelijks op zoek naar producten die matchen met jouw gluten- of lactosevrije dieet en moet vaak goed opletten als je uit eten gaat.

Bij Traindevie kunnen zowel particulieren als professionelen in België en Nederland onze verse en ambachtelijke allergeenvrije artikelen bestellen.

Deze lekkernijen bereiden we volledig zelf met de grootste nauwkeurigheid en passie. Zo willen we ervoor zorgen dat coeliakiepatiënten zo aangenaam, lekker en zorgeloos mogelijk glutenvrij kunnen eten, thuis of op restaurant. Want dát is onze grootste ambitie of, beter gezegd, onze ‘train de vie’.

DE UNIEKE INGREDIËNTEN VAN ONZE AANPAK

Ervoor zorgen dat jij grenzeloos glutenvrij kan genieten, zónder zorgen. Dat is waar het bij ons allemaal om draait. Daarom vind je op onze webshop niet enkel glutenvrij eten dat perfect past bij jouw dieet, maar ontvang je ook een service die naadloos aansluit bij wat jij nodig hebt. Wat mag je verwachten?

  • ambachtelijke, kwalitatieve én verse allergeenvrije artikelen
  • ruim aanbod aan brood en patisserie
  • 24/7 bestellen en elke zaterdag vers bij jou thuis bezorgd.
  • wekelijkse levering
  • snelle, uitgebreide reactie op vragen en problemen
  • eerlijke en betaalbare prijzen voor elk budget

HOE WE DE SMAAK TE PAKKEN KREGEN

Glutenintolerantie? We weten heel goed wat het inhoudt en beseffen welke uitdagingen het met zich meebrengt. Ook een van onze collega’s is glutenintolerant en ondervindt dagelijks hoe moeilijk het is om zowel thuis als buitenshuis lekker én glutenvrij te eten. Het aanbod aan verse allergeenvrije voeding is namelijk nog heel beperkt en de plekken in de buurt waar je met een veilig gevoel kan gaan eten, kan je vaak op één hand tellen.

En net daarom gaan wij voortdurend op zoek naar nieuwe, lekkere en traditioneel smakende glutenvrije ingrediënten die we steeds op een artisanale en zorgzame manier bereiden. Zo proberen we voor zoveel mogelijk producten een lekker en vers alternatief te bieden en ervoor te zorgen dat coeliakiepatiënten met een gerust hart een hapje kunnen eten of gaan eten, altijd en overal.

ONZE MISSIE

De missie van traindevie is de verkoop en distributie van ambachtelijk glutenvrije voedingsproducten. Daarom werken we samen met bakkers en koks en voedingsdeskundigen, gewoon omdat we willen genieten van lekker en veilig eten.

Zo hopen wij jullie leven net iets makkelijker te maken.

Tot snel!