fbpx

Nieuwe afhaal en verkooppunten!

Steeds meer mensen en winkeliers hebben de producten van traindevie ontdekt.

Oosterhout (Nb)

De Blauwe Bes in Oosterhout (Nb) is een groente en fruit zaak en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Waar de eigenaren van De Blauwe Bes voor staan is kwaliteit, het complete assortiment, de service en het klantgericht werken. Naast het complete assortiment groente en fruit verkoopt De Blauwe Bes natuurlijk nog veel meer. Rauwkosten, fruitsalades, maaltijdsalades, maaltijden, desserts… Hiermee onderscheidt De Blauwe Bes zich op de versmarkt van groente, fruit, maaltijden en nu ook met de ambachtelijk gebakken en verse producten van traindevie!

Drunen

Van Herpt Delicatessen & Reform in Drunen is nu afhaalpunt en binnenkort ook winkel verkooppunt voor traindevie. Goed leven, dat is goed in je vel zitten, werk maken van een gezonde levensstijl en ook genieten van lekker eten, gezelligheid en ontspanning. met de mooiste (biologische) verswaren zoals kaas, salades, vleeswaren en brood, delicatessen, natuurvoeding, voedingssupplementen en ook natuurzuivere cosmetica en lichaamsverzorgende producten. Alles voor een goed leven komt samen in onze winkel, en nu ook met de ambachtelijk gebakken en verse producten van traindevie!

Bestellen

Producten van traindevie kunnen direct worden gekocht in de winkel of, indien niet voorradig, op bestelling elke zaterdag vers afgehaald worden. Bestellen kan direct via de winkel of via de webshop van traindevie.nl. Alle winkelverkooppunten zijn ook afhaalpunt.

Ook verkooppunt worden?

Merk je als slager, bakker, natuurvoedingswinkel of gezondsheidswinkel, de stijgende vraag naar ambachtelijke en verse allergeenvrije producten en wil je deze graag opnemen in je aanbod? Leverancier van gluten- en lactosevrije producten Traindevie is steeds op zoek naar winkels die graag een glutenvrij en lactosevrij assortiment willen aanbieden als glutenvrij verkooppunt. Maar ook vakmensen in de horeca, zorgsector en groothandel kunnen op ons rekenen. Zo zorgen we er samen voor dat mensen met coeliakie of gluten-intolerantie of andere allergieen zoals lactose op zoveel mogelijk plekken zorgeloos én lekker kunnen eten. Wil jij graag dat jouw winkel een betrouwbaar adres wordt waar coeliakiepatiënten kunnen smullen of allergeenvrije producten kunnen kopen? Dan ben je bij Traindevie aan het juiste adres. Bij Traindevie kan je allerlei gluten- en lactosevrije producten aankopen, zoals:

  • Broden (wit brood, chocoladebrood, stokbrood…)
  • Kleine broodjes (witte puntjes, burgerbroodje…)
  • Koffiekoeken (lange of ronde suisse, chocoladekoek…)
  • Gebak (tompouce, cake, taart, appelflap, bavarois, muffin…)
  • Koekjes (pannenkoeken, speculaas, suikerwafels…)
  • Taarten (appeltaart, kersentaart, rijsttaart…)
  • en meer…

Heb je suggesties of ken je een winkelier in jou plaats die interesse heeft om producten van traindevie te verkopen? Neem dan contact met ons op.