fbpx

NCV licentie – veilige glutenvrije producten

Traindevie heeft het keurmerk veilig glutenvrije producten ontvangen van de NCV!

Wij wisten het al en heel veel van jullie wisten het ook al! De producten van Traindevie zijn allemaal veilig glutenvrij, én lekker en worden wekelijks vers gebakken in onze glutenvrije bakkerij in Gent, België.

De NCV heeft dit nu ook bevestigd middels het overhandigen van het veilig glutenvrij keurmerk aan traindevie. We zijn hier ontzettend blij mee!

Het veilig glutenvrij keurmerk is de hoogst mogelijke garantie voor consumenten en producenten dat een product glutenvrij is. Consumenten herkennen een glutenvrij product aan het officiële keurmerk.

Of een product glutenvrij is, kun je lezen op het etiket of op de verpakking. Het veilig glutenvrij keurmerk (het Crossed Grain – doorgestreepte aar) geeft je extra zekerheid dat het product veilig is. Het Crossed Grain keurmerk is hèt internationaal erkende kwaliteitskeurmerk voor glutenvrije producten. Producenten die producten met dit keurmerk hebben, voldoen niet alleen aan de Europese richtlijnen voor glutenvrij produceren, maar ook aan de strenge eisen voor glutenvrij produceren die zijn gesteld door de koepel van Europese coeliakieverenigingen en beheerder van dit keurmerk, AOECS (Association of European Coeliac Societies). Het geeft je de zekerheid dat het product veilig glutenvrij is.

Traindevie levert ambachtelijk en vers glutenvrij, maar ook gluten-, lactose- en melkvrij, brood en banket. Het volledig assortiment van traindevie bevat meer dan 200 brood en banket producten en is te vinden in de webshop van traindevie. De webshop bevat een allergenen filter speciaal voor mensen met een bepaalde voedsel allergie, om gemakkelijker producten te vinden die ze wel mogen tijdens het winkelen in de webshop. Alle producten van traindevie zijn glutenvrij.