fbpx

Groot assortiment

We hebben ons assortiment aangevuld met nieuwe producten en er komen er nog meer. Dit zijn allemaal glutenvrije producten zoals jullie gewend zijn van ons, smaakvol en vaak ambachtelijk gemaakt en zonder additieven.

Naast het vers gebakken glutenvrije brood en banket bieden we nu meer glutenvrije en lactosevrije producten aan. Van bijvoorbeeld glutenvrije drop tot glutenvrije pasta. We willen graag dat jullie genieten van lekkere glutenvrije producten!

Gelukkig voor iedereen die glutenvrij eet, worden er steeds meer, maar ook lekkerdere en gezondere glutenvrije producten geproduceerd. Wij zoeken dan ook naar de beste producten voor jullie. Naast het heerlijke vers gebakken glutenvrij brood en banket, vindt je vanaf nu steeds meer lekkere en ambachtelijk gemaakte glutenvrije producten in de webshop traindevie.nl. De samenstelling van het assortiment glutenvrije producten en de selectie van nieuwe glutenvrije maar ook lactosevrije producten vindt met zorg plaats. Alle producten worden op zaterdag bezorgd door onze partner PostNL.

Geniet en eet smakelijk!