fbpx

JOUW WINKEL, OF HANDELSZAAK, EEN GLUTENVRIJ VERKOOPPUNT?

Stijgende vraag naar allergeenvrije producten

Merk je als slager, bakker of natuurvoedingwinkel de stijgende vraag naar allergeenvrije producten en wil je deze graag opnemen in je aanbod? Leverancier van glutenvrije producten Traindevie is steeds op zoek naar winkels die graag een glutenvrij assortiment willen aanbieden als glutenvrij verkooppunt. Maar ook vakmensen in de horeca, zorgsector en groothandel kunnen op ons rekenen. Zo zorgen we er samen voor dat mensen met coeliakie of gluten-intolerantie op zoveel mogelijk plekken zorgeloos én lekker kunnen eten.

Verse Appeltaart glutenvrij en lactosevrij

GLUTENVRIJE VOEDING IN DE LIFT

Glutenvrije voeding vindt stilaan zijn weg in de markt en dat is maar goed ook. Steeds meer mensen hebben echt noodzakelijk behoefte aan deze aangepaste voeding om hun glutenvrij dieet te kunnen volgen. Daarom is het van uiterst belang dat coeliakiepatiënten en gluten-intolerante mensen op zoveel mogelijk plaatsen allergeenvrije voeding kunnen kopen bij een glutenvrij verkooppunt. Tegenwoordig vind je in grote warenhuizen wel al enkele glutenvrije producten, maar deze zijn steeds voorverpakt en zitten boordevol additieven. Absoluut tijd voor verbetering, toch?

Wil jij graag dat jouw bakkerij, slagerij of natuurvoedingswinkel een van de adresjes wordt waar coeliakiepatiënten kunnen smullen of allergeenvrije producten kunnen kopen? Dan ben je bij Traindevie aan het juiste adres. Bij Traindevie kan je allerlei gluten- en lactosevrije producten aankopen:

  • Broden (wit brood, chocoladebrood, stokbrood…)
  • Kleine broodjes (witte puntjes, burgerbroodje…)
  • Koffiekoeken (lange of ronde suisse, chocoladekoek…)
  • Gebak (tompouce, cake, taart, appelflap, bavarois, muffin…)
  • Koekjes (pannenkoeken, speculaas, suikerwafels…)
  • Taarten (appeltaart, kersentaart, rijsttaart…)
  • en meer…