fbpx

Grenzeloos Glutenvrij genieten

Bij Traindevie vindt je tal van heerlijk, glutenvrij en vaak ook lactosevrij en melkvrij ambachtelijke brood en banket, waar jij of je klanten eindeloos van kunnen smullen.

CONTACTEER TRAINDEVIE, JOUW GLUTEN- EN LACTOSEVRIJE PRODUCENT EN LEVERANCIER

Heb je vragen over onze gluten-, lactose- en melkvrije producten of over allergeenvrije voeding in het algemeen? Zou je graag allergeenvrije voeding verkopen in je horecazaakzorgcentrumwinkel of groothandel en wil een zakelijke kortingscode aanvragen? Of ligt er iets anders op je maag? Neem dan contact op met Traindevie en wij helpen je met alle plezier verder!

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

Een gluten- of lactosevrij dieet volgen, het vormt soms wel een uitdaging. Bij Traindevie doen we er alles aan om dit voor jou zo aangenaam mogelijk te maken, dankzij producten waarvan je kan smullen én een service waarop je kan rekenen. Maar ook zakelijke klanten kunnen onze artikelen aankopen en zich door ons laten adviseren. Welke vragen of opmerkingen heb jij?

EEN GLUTENVRIJE WEBSHOP VOL LEKKERS, VOOR EEN GLUTENVRIJ DIEET

Traindevie produceert en levert gluten- en lactosevrije producten, met een hart voor coeliakiepatiënten, een neus voor innovatie en het oog op kwaliteit. Dit voor zowel voor consumenten die een glutenvrij dieet volgen als voor zakelijke klanten die rekening houden met de stijgende vraag naar allergeenvrije voeding in hun zaak. Op onze webshop vind je een heleboel ambachtelijke gluten- en lactosevrije artikelen, zoals brood en banket. Van welke lekkernijen wil jij (jouw klanten laten) proeven?