Hoe werkt het?

In 4 gemakkelijke stappen

Hoe werkt het?

In 4 gemakkelijke stappen

 • Plaats je bestelling uiterlijk woensdag voor middernacht zodat we je bestelling op tijd kunnen voorbereiden, bakken en inpakken op vrijdag. Vrijdagmiddag haalt PostNL de pakketten op. Transport en bezorging wordt verzorgd door PostNL.
 • Voor levering aan huis gelden de volgende voorwaarden:
  • Thuisbezorging of levering via een PostNL service punt bij jou in de buurt is gratis bij een bestelbedrag vanaf 35 euro. De verzending gaat via pakketpost en wordt normaal gesproken de volgende dag bezorgd, maar dat kunnen we niet garanderen omdat PostNL het transport uitvoert en wij hier geen invloed op hebben.  
  • De volgende verzendkosten bij pakketpost zijn van toepassing:
   • Bij een bestelbedrag van minder dan 15 euro zijn de verzendkosten 6,95. 
   • Bij een bestelbedrag van 15,00-34,99 zijn de verzendkosten 4,95.
   • Bij een bestelbedrag van meer dan 35,00 zijn de verzendkosten gratis.
  • Voor vragen bijvoorbeeld over thuisbezorging kunt u een berichtje sturen naar bestellingen@traindevie.nl.

Is er nog iets niet duidelijk? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Bewaaradviezen

Bewaaradvies – Brood:
Al het brood, broodjes en banket van traindevie wordt altijd vers geleverd geleverd in een stevige plastic zak of blisterdoosje. De producten kunnen gelijk worden geconsumeerd of worden ingevroren.

Brood kan het beste bewaard blijven in een plastic zak. Hierdoor blijft het brood lekker mals en zacht. Als u houdt van brood met een krokante korst is het aan te raden het brood te bewaren in een papieren broodzak.

Houdbaarheid:
Het brood is ten minste drie dagen houdbaar. Daarna neemt de smaak en versheid af.

Invriezen:
Tijdens het invriezen van het brood kunt u het beste de vriezer gesloten houden voor ongeveer zes uur. Zorg dat de broden voldoende ruimte hebben en niet tegen elkaar liggen.

Ontdooien:
Brood kunt u het beste ontdooien in de verpakking, op kamertemperatuur. Eventueel kunt u losse sneetjes op een bord ontdooien. Als u brood wilt ontdooien met de magnetron, kies dan voor een laag vermogen en niet langer dan 30 seconden.

Bewaaradvies – Gebak:
Wie optimaal van ons gebak wil genieten, adviseren wij deze bij een temperatuur onder 7 graden Celsius te bewaren en binnen een dag te consumeren.

Invriezen:
Het meeste gebak kan worden ingevroren, maar check dit op de productinformatie. Tijdens het invriezen van het gebak kunt u het beste de vriezer gesloten houden voor ongeveer zes uur.

Ontdooien:
Gebak kunt u het beste ontdooien in de verpakking, op kamertemperatuur. Ook kunt u het gebak de avond tevoren in de koelkast zetten.