fbpx

Zaterdag 23/11 Winter Markt

Op zaterdag 23 november staat Traindevie terug op de Wintermarkt te Sint-Niklaas in zaal 2.

Het is weer zover … de jaarlijkse Wintermarkt staat voor de deur. Op zaterdag 23 november 2019 staan de deuren van ’t Bau-Huis open voor iedereen die glutenvrij door het leven moet, een namiddag zorgeloos wil genieten en de voorraadkast wil aanvullen.

Meld je wel even van te voren aan via www.coeliakie.be als je de Wintermarkt gaat bezoeken.

Glutenvrij genieten!

Ervoor zorgen dat jij grenzeloos glutenvrij kan genieten, zónder zorgen. Dat is waar het bij ons allemaal om draait. Daarom vind je op onze webshop niet enkel glutenvrij eten dat perfect past bij jouw dieet, maar ontvang je ook een service die naadloos aansluit bij wat jij nodig hebt. Wat mag je verwachten?

  • ambachtelijke, kwalitatieve én verse allergeenvrije artikelen
  • ruim aanbod aan brood, banket en meer
  • 24/7 bestellen, altijd dicht bij jou in de buurt ophalen of laten thuisbezorgen
  • snelle, uitgebreide reactie op vragen en problemen
  • eerlijke en betaalbare prijzen voor elk budget

Hoe we de smaak te pakken kregen

Glutenintolerantie? We weten heel goed wat het inhoudt en beseffen welke uitdagingen het met zich meebrengt. Ook een van onze collega’s heeft is glutenintolerant en ondervindt dagelijks hoe moeilijk het is om zowel thuis als buitenshuis lekker én glutenvrij te eten. Het aanbod aan verse allergeenvrije voeding is namelijk nog heel beperkt en de plekken in de buurt waar je met een veilig gevoel kan gaan eten, kan je vaak op één hand tellen.

En net daarom gaan wij voortdurend op zoek naar nieuwe, lekkere en traditioneel smakende glutenvrije ingrediënten die we steeds op een artisanale en zorgzame manier bereiden. Zo proberen we voor zoveel mogelijk producten een lekker en vers alternatief te bieden en ervoor te zorgen dat coeliakiepatiënten met een gerust hart een hapje kunnen eten of gaan eten, altijd en overal.

Geniet en eet smakelijk!