fbpx

Smullen met Pasen

Onze bakker bakt speciaal voor Pasen de ‘Paas Tompouce’, de ‘Paas Suisse’ en de ‘Paas Suisse met Chocolade’.

De Paas Suisse is een klassiek bladerdeeg sleetje, met of zonder chocolade, met rozijnen en een gele topping. Gezellig voor bij het glutenvrije ontbijt of op de glutenvrije brunch tafel.

De Tompouce en Lange Suisse’s worden vers geleverd per 2 stuks in een blister verpakking en zijn direct voor consumptie geschikt..

Paas Tompouce

Let op: dit zijn smakelijke tompoucen van Belgisch formaat, en dat zijn we in Nederland niet meer gewend. Extra groot en dat is extra genieten.

De Paas Tompouce en Paas Suisse met en zonder Chocolade zijn glutenvrij en lactosevrij. De Paas Tompouce en Paas Suisse’s zijn alleen te bestellen voor de levering van zaterdag 27 maart en zaterdag 3 april.

1e Paasdag is op zondag 4 april en 2e paasdag is op maandag 5 april

Geniet en eet smakelijk