fbpx

Glutenvrije sinterklaasmarkt

De kraam van TRAINDEVIE werd drukbezocht.

Op de glutenvrije sinterklaasmarkt op zondag 1 december van Hoeve Ravenstein kregen we heel veel complimenten.

We willen graag alle bezoekers bedanken voor hun complimenten en verhalen. En we zijn ook heel dankbaar dat iedereen de glutenvrije, maar ook de gluten- en lactosevrije producten van traindevie zo lekker vindt. En we vinden het fijn dat we mensen met een coeliakie, gluten intolerantie of een andere allergie, zoals voor lactose of voor glutenvrije tarwezetmeel kunnen helpen.

Vaak hoorden we van mensen dat er vroeger niet zoveel aanbod was van glutenvrije producten en dat we vooral zo door moesten gaan!

Feest voor de hele familie

Het suikerbrood, en ook de kerststollen waren snel uitverkocht. De Kerststol is namelijk een heerlijk brood voor de hele familie, mensen zonder een allergie vinden deze namelijk ook lekker, met maakt de kerst nog gezelliger.

De Nic-nacjes en de karolientjes waren de favoriet van veel kinderen maar ook van grote mensen. We hebben een ernstig vermoeden dat sinterklaas en de kerstman ze erg lekker vinden!

In de webshop van het traindevie vindt je het hele assortiment dat bestaat uit ambachtelijk gebakken glutenvrij, en ook vaak lactosevrij en melkvrij brood en banket producten. Het brood van traindevie is gesneden zodat er gemakkelijk voor het ontbijt of lunch de juiste hoeveelheid sneetjes uit de vriezer kunnen worden gepakt.

De glutenvrije bakkerij staat in Gent

De bakkers van traindevie werken sinds dit jaar in een grote gloednieuwe glutenvrije bakkerij. De glutenvrije bakkerij staat in Gent, Belgie. Omdat er uitsluitend glutenvrij wordt gebakken is er geen kans op kruisbesmetting. Jullie bestellingen worden vrijdag gebakken en zaterdag morgenvroeg bezorgd, thuis, bij de afhaalpunten of bij de glutenvrije winkels in Nederland en in Belgie. Zo heb je dus altijd heerlijk vers glutenvrij brood en banket in huis op zaterdag. Check onze bewaaradviezen op de website.

Traindevie laat zien dat glutenvrij brood ook smakelijk kan!

Traindevie laat zien dat glutenvrij brood ook gewoon lekker kan zijn. En vanwege het grote assortiment in de glutenvrije webshop is er volop keuze uit verse en ambachtelijke glutenvrije smakelijke brood en banket producten.

In de glutenvrije webshop van traindevie vindt je meer dan 145 producten die glutenvrij zijn maar ook producten die glutenvrij en lactosevrij zijn. Speciaal voor de feestdagen zijn er producten om van te smullen.

Confituurtaart