fbpx

COVID-19

Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Aandacht voor mensen en onze samenleving is belangrijker dan ooit. Het is aan ons allemaal om de verspreiding van COVID-19 te vertragen. Iedereen, inclusief jonge, gezonde mensen, moeten in deze periode grote groepen mensen vermijden. Blijf op de hoogte van de richtlijnen voor de volksgezondheid van rijksoverheid.nl.

We stellen de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop.

Onze glutenvrije bakkerij is operationeel en we hebben voldoende grondstoffen zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken. Wel is het nu alleen nog mogelijk om bestellingen thuis te laten bezorgen of af te halen bij een PostNL servicepunt.

Bestellingen kunnen elke dag via de webshop van traindevie.nl worden geplaatst. Wil je zaterdag vers gebakken brood en banket in huis hebben? Vergeet dan niet uiterlijk op woensdag te bestellen.

PostNL blijft op een verantwoorde wijze jou bestelling bezorgen.

De bezorger tekent na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld.

PostNL werkt op dit moment aan de verruiming van de dagelijkse bezorgtijd en andere maatregelen voor de bezorgers. Daarbij wordt rekening gehouden met aanvullende maatregelen om de werkomstandigheden zo gezond en veilig mogelijk te houden en de kans op besmetting te verkleinen.

Jullie kunnen elke week blijven genieten van vers en ambachtelijk gebakken glutenvrij brood en banket.

Geniet en eet smakelijk!