Contact

Heb je vragen omtrent de levering van je bestelling of wil je meer weten over onze producten. Mail met ons via onderstaand email adres, via de telefoon zijn we namelijk niet altijd bereikbaar. We proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden. We streven er als Traindevie naar om heerlijke glutenvrije lactosevrije producten te maken. Heb je feedback of tips?  Laat het ons gerust weten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of instagram.

OVER TRAINDEVIE

Je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt. Wie de diagnose ‘voedsel-intolerantie of allergie’ krijgt, ziet de wereld een stukje kleiner worden en vele producten zijn voortaan uit den boze. Gezellig tafelen in een restaurant wordt ineens iets waar je bewust over na moet denken, en dat geldt ook voor een lekkernij tussendoor.

Dan ontdek je geen uitzondering te zijn: officieel heeft tussen de 1 en 3 % van de Nederlandse bevolking te maken met een voedselallergie of voedselintolerantie. Daarmee lijkt het een probleem van een kleine minderheid te zijn, maar niets is minder waar: dit is slechts het topje van de ijsberg.

Het werkelijke aantal mensen met een vorm van voedselovergevoeligheid, ligt waarschijnlijk nog een heel stuk hoger. Een juiste diagnose ontbreekt nogal eens, velen weten niet eens ‘waar die klachten toch vandaan komen’. De schattingen van wetenschappers lopen uiteen van 20 tot 30% van de bevolking in West-Europa. Dat aantal neemt alleen maar toe. Dit is dus een groeiend probleem waar velen last van hebben, maar waarom zijn er dan zo weinig veilige alternatieven?

meer lezen?