Hoe werkt het?

In 4 gemakkelijke stappen

Hoe werkt het?

In 4 gemakkelijke stappen

 • Plaats je bestelling uiterlijk woensdag 23:59 voor de levering op de zaterdag.
 • Kies tijdens het afrekenen of je jouw bestelling wilt afhalen bij een afhaalpunt of wilt laten thuisbezorgen.
 • We hanteren een minimum bestelbedrag van 15 euro.
 • Voor levering aan huis gelden de volgende voorwaarden:
  • Voor verzending naar jou adres of een PostNL service punt bij jou in de buurt via pakketpost worden extra verzendkosten in rekening gebracht. De verzending via pakketpost wordt normaal gesproken op de zaterdag van levering bezorgd. Pakketpost* verzending kan alleen met brood en kleine broodjes en sommige andere producten. Dit wordt aangegeven in het winkelmandje en afrekenscherm. In de webwinkel zijn deze producten aangemerkt met een “pakket-symbool” 📦.
  • De volgende verzendkosten bij pakketpost zijn van toepassing:
   • Bij een bestelbedrag van minder dan €54,99 zijn de verzendkosten €4,95.
   • Bij een bestelbedrag van meer dan € 55,00 zijn de verzendkosten gratis.
  • Voor vragen bijvoorbeeld over thuisbezorging kunt u een berichtje sturen naar bestellingen@traindevie.nl.

 • Mocht het lastminute niet lukken je bestelling tijdig op te halen, gelieve het afhaalpunt te informeren. Traindevie is niet verantwoordelijk voor de versheid van de producten indien deze niet tijdig worden afgehaald.

Is er nog iets niet duidelijk? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Bewaaradviezen

Bewaaradvies – Brood:
Brood kan het beste bewaard blijven in een plastic zak. Hierdoor blijft het brood lekker mals en zacht. Als u houdt van brood met een krokante korst is het aan te raden het brood te bewaren in een papieren broodzak.

Houdbaarheid:
Het brood is ten minste drie dagen houdbaar. Daarna neemt de smaak en malsheid af.

Invriezen:
Tijdens het invriezen van het brood kunt u het beste de vriezer gesloten houden voor ongeveer zes uur. Zorg dat de broden voldoende ruimte hebben en niet tegen elkaar liggen.

Ontdooien:
Brood kunt u het beste ontdooien in de verpakking, op kamertemperatuur. Eventueel kunt u losse sneetjes op een bord ontdooien. Als u brood wilt ontdooien met de magnetron, kies dan voor een laag vermogen en niet langer dan 30 seconden.

Bewaaradvies – Gebak:
Wie optimaal van ons gebak wil genieten, adviseren wij deze bij een temperatuur onder 7 graden Celsius te bewaren en binnen een dag te consumeren.

Invriezen:
Het meeste gebak kan worden ingevroren, maar check dit op de productinformatie. Tijdens het invriezen van het gebak kunt u het beste de vriezer gesloten houden voor ongeveer zes uur.

Ontdooien:
Gebak kunt u het beste ontdooien in de verpakking, op kamertemperatuur. Ook kunt u het gebak de avond tevoren in de koelkast zetten.